Neem je huidige baan voor ten minste 1 maand mee op reis.

Join een Remote Development Experience in KaapstadPersoonlijke ontwikkeling in het buitenland
 

Reizen naar het buitenland kan bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. Je leert veel nieuwe vaardigheden, zoals je aanpassingsvermogen en het out-of-the-box denken. Daarnaast leer je jezelf beter als persoon kennen. Een tijdje naar het buitenland kan heel veel doen, meer dan je in eerste instantie zou verwachten!

 

 

 

Niet leren, maar ervaren

Jezelf ontdekken en je vaardigheden verbeteren is iets dat je zelf moet doen. Reizen is misschien wel de meest verrijkende activiteit om je persoonlijke ontwikkeling te verbeteren. Of het nu gaat om de plaatsen die je ziet, de mensen die je ontmoet of je zelf uit je comfort zone moet treden, reizen zal veel waardevolle lessen met zich meebrengen.
 
 
 

 

 
Persoonlijk Leiderschap

 

Interactie met anderen 
Reizen biedt de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en te communiceren met mensen van verschillende culturen. Dit kan bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling door het ontwikkelen van interculturele vaardigheden en het vergroten van je empathie en begrip voor anderen. Reizen opent je voor talloze mogelijkheden, vooral voor het ontmoeten van mensen op de meest onwaarschijnlijke plaatsen. Dit zal je zeker een gevoel van comfort en voldoening geven. 
 
 
 
 

 Automatische piloot uitschakelen

Of het we het nou willen toegeven of niet, we draaien ons leven voornamelijk op de automatische piloot. We worden wakker, staan op, poetsen onze tanden, ontbijten, rijden naar kantoor, nemen een pauze en gaan weer naar huis om vervolgens te koken en te gaan slapen. De automatische piloot staat daardoor persoonlijke ontwikkeling in de weg, zonder dat we dat doorhebben. 
 
 

 

Reflecteren op jezelf 

Reizen biedt ook de mogelijk om te reflecteren op jezelf en je leven. Dit kan bijdragen aan persoonlijke ontwikkeling door het vergroten van zelfbewustzijn en het ontdekken van nieuwe doelen en ambities. Reizen kan nieuwe interesses opwekken en je openen om nieuwe vaardigheden en capaciteiten te leren of gewoon jezelf nog beter te leren kennen! 
 
 
 
 
 
 
Wil je remote werken vanuit het buitenland? Ga mee op een Remote Development Experience via Sweet Spot Abroad!
Meer weten? Neem hieronder contact met ons op!
 
Sweet Spot-Joost Verhage

Hallo!

Ik ben Joost en ik help je graag verder. Vul het contactformulier in of plan een meeting in!

 

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag? Laat je gegevens achter hieronder en we zullen contact met je opnemen!