Neem je huidige baan voor ten minste 1 maand mee op reis.

Join een Remote Development Experience
van Sweet Spot
Werken vanuit het buitenland

 

Overweeg je te gaan werken vanuit het buitenland? Dan kan remote werken wellicht wat voor jou zijn! Remote werken is een manier van werken waarbij werknemers op afstand werken, zonder op kantoor aanwezig te zijn. Dit kan vanuit huis zijn, maar ook vanuit een andere locatie, zoals het buitenland. Hieronder wordt beschreven wat remote werken in het buitenland inhoudt.

 

 

 

Locatie-onafhankelijk werken

Remote werken in het buitenland betekent dat je vanuit een ander land kunt werken, zonder dat dit invloed heeft op je werkzaamheden. Het is belangrijk om vooraf te checken of het land waar je wilt werken, voldoende internetverbinding heeft en of je werkgever akkoord gaat met werken vanuit het buitenland. Tegenwoordig zijn er veel fijne co-work plekken waar je kunt werken. Naast een fijne werkplek ontmoet je ook nog eens nieuwe mensen. Win win!

 

 

 

 

 

Flexibiliteit en vrijheid

Remote werken in het buitenland geeft je veel flexibiliteit en vrijheid. Je kunt namelijk zelf bepalen waar je werkt en wanneer je werkt. Het kan dus zijn dat je ‘s ochtends werkt en in de middag lekker aan het strand ligt, of dat je ‘s avonds werkt en overdag de omgeving verkent. Ooit gedacht om een development course te volgen terwijl je remote werkt in het buitenland? Je ontwikkelt je dan op persoonlijk en professioneel gebied verder. 
 

 

Cultuurverschillen en tijdszones

Als je remote werkt in het buitenland, krijg je te maken met cultuurverschillen en tijdzones. Hierdoor kan het zijn dat je op andere tijden moet werken dan je gewend bent. Daarnaast is het belangrijk om je te verdiepen in de cultuur van het land waar je werkt, zodat je rekening kunt houden met de gebruiken en gewoontes van de lokale bevolking.
 
Wil je remote werken vanuit het buitenland? Ga mee op een Remote Development Experience via Sweet Spot Abroad!
Meer weten? Neem hieronder contact met ons op!
 
Sweet Spot-Joost Verhage

Hallo!

Ik ben Joost en ik help je graag verder. Vul het contactformulier in of plan een meeting in!

 

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag? Laat je gegevens achter hieronder en we zullen contact met je opnemen!