Neem je huidige baan voor ten minste 1 maand mee op reis.

Join een Remote Development Experience
van Sweet SpotWat zijn de voordelen van een workation?Werken op vakantie, of vakantie tijdens je werk? Een workation refereert naar de combinatie van werken en het houden van vakantieEr wordt ook wel eens over remote werken gesproken. De betekenis van een workation is dat je zowel weg bent van huis en kantoor.  Zo kan een werknemer die normaal gesproken op kantoor werkt in Amsterdam, dit nu doen vanuit een cowork in Barcelona. Je kunt in je eigen land blijven, maar vaak is een zonnig land, zoals Spanje erg populair. Maar wat zijn nou de voordelen van een workation?

 

 

 

Work hard, play hard: werk en geniet!

De hoofdreden om een periode ergens anders te werken is natuurlijk om doelgericht en met volle focus aan de slag te gaan, maar dat betekent niet dat er naast werken goed genoten mag worden. Kortom: work hard, play hard. Of je nou gaat borrelen op het strand, padellen met vrienden of gaat lunchen bij een tapastent; een nieuwe omgeving levert altijd nieuwe ideeën op. 

 

 

 

 

 

Leer nieuwe mensen kennen
 
Heb je nog nooit gewerkt vanuit een andere plek of een ander land? Dan kan het prettig zijn om mee te gaan met een georganiseerde remote development experience. Je weet dan zeker dat het internet goed is en je in een goede cowork kunt werken. Daarnaast ben je samen met een groep professionals. De combinatie van werken en genieten van je vrije tijd in een nieuw land, zal ongetwijfeld leiden tot nieuwe, onvergetelijke momenten!
 
 
 
 
 
Sweet Spot - work remote abroad program
Volunteer work

  

Werk met meer focus

Doordat je in een nieuwe en rustige omgeving verblijft en je dagelijkse bedoening zoveel mogelijk achter je laat, kan je ongestoord en met focus werken. Je hebt dus geen afleiding en prikkels, maar juist meer rust en concentratie. Een remote development experience boek je waarschijnlijk met een doel. Wanneer je jouw doel helder hebt, kan je gericht stappen zetten. Ooit gedacht om een leiderschap training of een persoonlijk leiderschap training te volgen tijdens je workation? Zo kun je naast je werk jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen op professioneel en persoonlijk gebied.  

 

 

 

 

Wat Ontwikkel frisse blikken en creëer nieuwe inspiratie

Doordat je ongestoord en met focus werkt, is een logisch vervolg dat je meer werk verzit in minder tijd. Je ontwikkelt frisse blikken en creëert nieuwe inspiratie. Je bent dus productiever en het kost ook nog eens minder energie en stress. Ga tijdens je remote development experience de natuur in voor een wandeling of spar samen met een professional tijdens een wandeling door de stad. Wakker elkaars vuur aan!
 
 
 
Team track
 
Wil je remote werken vanuit het buitenland? Ga mee op een Remote Development Experience via Sweet Spot Abroad!
Meer weten? Neem hieronder contact met ons op!
 
Sweet Spot-Joost Verhage

Hallo!

Ik ben Joost en ik help je graag verder. Vul het contactformulier in of plan een meeting in!

 

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag? Laat je gegevens achter hieronder en we zullen contact met je opnemen!