Neem je huidige baan voor ten minste 1 maand mee op reis.

Join een Remote Development Experience
van Sweet SpotWat is een workation?
Werken op vakantie, of vakantie tijdens je werk? Een workation refereert naar de combinatie van werken en het houden van vakantieEr wordt ook wel eens over remote werken gesproken. Wat is een workation? De betekenis van een workation is dat je zowel weg bent van huis en kantoor.  Zo kan een werknemer die normaal gesproken op kantoor werkt in Amsterdam, dit nu doen vanuit een cowork in Barcelona. Je kunt in je eigen land blijven, maar vaak is een zonnig land, zoals Spanje erg populair. 

 

 

Volunteer work

  

Soorten workations

Er zijn verschillende workations. Je kunt zelf een vakantiehuisje boeken om rustig te werken aan je doelen of strategie, maar er zijn ook georganiseerde workations. Zo kun je tijdens een remote development experience werken en een zelfontwikkeling programma volgen. Ooit gedacht aan een leiderschap training of een persoonlijk leiderschap training? Zo kun je naast je werk jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen op professioneel en persoonlijk gebied. 

 

 

 

 

 

 

Workation tips 

Heb je nog nooit gewerkt vanuit een andere plek of een ander land? Dan kan het prettig zijn om mee te gaan met een georganiseerde remote development experience. Je weet dan zeker dat het internet goed is en je in een goede cowork kunt werken. Daarnaast ben je samen met een groep professionals. De combinatie van werken en genieten van je vrije tijd in een nieuw land, zal ongetwijfeld leiden tot nieuwe, onvergetelijke momenten!

 
 
 
 
 
Team track
 
Wil je remote werken vanuit het buitenland? Ga mee op een Remote Development Experience via Sweet Spot Abroad!
Meer weten? Neem hieronder contact met ons op!
 
Sweet Spot-Joost Verhage

Hallo!

Ik ben Joost en ik help je graag verder. Vul het contactformulier in of plan een meeting in!

 

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag? Laat je gegevens achter hieronder en we zullen contact met je opnemen!