Neem je huidige baan voor ten minste 1 maand mee op reis.

Combineer een Remote Development Experience met een NGO TrackVrijwilligerswerk in het buitenlandAls je op zoek bent naar een unieke en betekenisvolle ervaring, dan is vrijwilligerswerk in het buitenland een geweldige optie. Er zijn veel redenen waarom je zou moeten overwegen om je tijd en vaardigheden te investeren in een NGO Track in het buitenland. Vrijwilligerswerk in het buitenland leert je te relativeren. Je ontmoet tijdens vrijwilligerswerk in het buitenland mensen die heel anders leven en wonen. Je leert de cultuur en leefomgeving van andere landen intensief kennen en wordt met je neus op de feiten gedrukt over de eigen leefsituatie.

 

 

 

Ontdek nieuwe culturen en ontmoet nieuwe mensen

 Vrijwilligerswerk in het buitenland geeft je de kans om nieuwe culturen en mensen te ontdekken. Je zult niet alleen werken met lokale gemeenschappen en organisaties, maar ook deelnemen aan activiteiten en evenementen die je anders misschien nooit zou hebben meegemaakt. Dit kan een bijzondere en verhelderende ervaring zijn die je leven verrijkt.
 

 

 

 

Ontwikkel nieuwe vaardigheden
Vrijwilligerswerk in het buitenland kan je helpen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en je cv te verbeteren. Door te werken met verschillende mensen en organisaties, kun je nieuwe manieren van denken en werken leren. In de NGO Track gebruiken professionals hun professionele vaardigheden om non-profitorganisaties te helpen. Een tastbare, impactvolle manier van vrijwilligerswerk, inclusief individuele coaching sessies om tegelijkertijd persoonlijke en professionele groei te bewerkstelligen.
 
 

 

Maak een (klein) verschil

 Vrijwilligerswerk in het buitenland is een geweldige manier om een positieve impact te hebben op de wereld. Door te werken met NGO’s en lokale organisaties, kun je bijdragen aan projecten en initiatieven die echt een verschil maken in de levens van mensen in nood. Dit kan een zeer bevredigende ervaring zijn en je het gevoel geven dat je een verschil maakt in de wereld.

 

 
 
  
 
Wil je remote werken vanuit het buitenland? Ga mee op een Remote Development Experience via Sweet Spot Abroad!
Meer weten? Neem hieronder contact met ons op!
 
Sweet Spot-Joost Verhage

Hallo!

Ik ben Joost en ik help je graag verder. Vul het contactformulier in of plan een meeting in!

 

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag? Laat je gegevens achter hieronder en we zullen contact met je opnemen!