Neem je huidige baan voor ten minste 1 maand mee op reis.

Join een Remote Development Experience in het buitenlandProfessionele ontwikkeling in het buitenland
Kan reizen naar het buitenland kan bijdragen aan je professionele ontwikkeling? Het antwoord is simpel: ja! Als je naar het buitenland gaat voor  professionele ontwikkeling, zijn er veel voordelen die je kunt ervaren; het opbouwen van een internationaal netwerk, het leren waarderen van cultuurverschillen en het vergroten van je wereldbeeld. Daarnaast kun je jezelf professioneel blijven ontwikkelen middel van het volgen van een cursus. Een tijdje naar het buitenland kan heel veel doen, meer dan je in eerste instantie zou verwachten!

 

 

 

Bouw een internationaal netwerk op

 Of het nu gaat om de plaatsen die je ziet, de mensen die je ontmoet of je zelf uit je comfort zone moet treden, reizen zal veel waardevolle lessen met zich meebrengen. Het ontmoeten van nieuwe mensen uit verschillende delen van de wereld kan je helpen om je (professionele) netwerk uit te breiden en nieuwe perspectieven te krijgen.
 

 

 

 

Leer cultuurverschillen te waarderen
Reizen biedt de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en te communiceren met mensen van verschillende culturen. Dit kan bijdragen aan persoonlijke en professionele ontwikkeling door het ontwikkelen van interculturele vaardigheden en het vergroten van je empathie en begrip voor anderen. Reizen opent je voor talloze mogelijkheden, vooral voor het ontmoeten van mensen op de meest onwaarschijnlijke plaatsen. Dit zal je zeker een gevoel van comfort en voldoening geven. 
 
 

Vergroot je wereldbeeld

Een manier om je wereldbeeld te vergroten is door te reizen en andere landen te bezoeken. Op deze manier kun je kennis maken met verschillende culturen en manieren van leven. Het verkennen van nieuwe plaatsen en het ontmoeten van nieuwe mensen kan je helpen om avontuurlijke ervaringen op te doen en je leven te verrijken. 
 
  
 
 
 
 
 
Community

 

Volg een professionele development cursus 
Wanneer je jezelf professioneel wilt ontwikkelen in het buitenland, dan heb je waarschijnlijk een gericht doel voor jezelf opgesteld. Wanneer je jouw doel helder hebt, kan je gericht stappen zetten. Ooit gedacht om een leiderschap training of een persoonlijk leiderschap training te volgen tijdens je professionele ontwikkeling in het buitenland? Zo kun je naast je werk jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen op professioneel en persoonlijk gebied.  
 
 
 
Wil je remote werken vanuit het buitenland? Ga mee op een Remote Development Experience via Sweet Spot Abroad!
Meer weten? Neem hieronder contact met ons op!
 
Sweet Spot-Joost Verhage

Hallo!

Ik ben Joost en ik help je graag verder. Vul het contactformulier in of plan een meeting in!

 

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag? Laat je gegevens achter hieronder en we zullen contact met je opnemen!