Neem je huidige baan voor ten minste 1 maand mee op reis.

Join een Remote Development Experience in het buitenlandPersoonlijk ontwikkelplan voorbeeld voor een  buitenlandervaring
Een buitenlandervaring kan een belangrijke stap zijn in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het kan je helpen om nieuwe culturen te ontdekken en je horizon te verbreden. Hieronder staan vier stappen die je kunt nemen om een succesvol persoonlijk ontwikkelplan te maken voor jouw buitenlandervaring.

 

 

Doelen stellen

Voordat je naar het buitenland gaat, is het belangrijk om doelen te stellen. Deze doelen kunnen betrekking hebben op verschillende aspecten van jouw persoonlijke ontwikkeling, zoals taalvaardigheid, culturele ervaringen of professionele ontwikkeling. Stel doelen die specifiek, meetbaar, haalbaar, relevant en tijdgebonden zijn.
 
 

 

 
Community
NGO Track

 

Plan maken
Maak een plan dat je helpt om jouw doelen te bereiken. Dit plan kan verschillende elementen bevatten, zoals een budget, een tijdschema, een lijst van activiteiten die je wilt doen en een lijst van mensen die je wilt ontmoeten. Wil je jezelf uitdagen en blijven ontwikkelen terwijl je in het buitenland aan het werk bent? Dan is misschien een leiderschap training of een persoonlijk leiderschap training iets voor jou. Zo kun je naast je werk jezelf ontwikkelen op professioneel en persoonlijk gebied. Houd ook rekening met mogelijke obstakels en hoe je deze kunt overwinnen. 
 
 
 

 

Uitvoeren van het plan

Nu je een plan hebt gemaakt, is het tijd om het uit te voeren. Dit vereist discipline, inzet en doorzettingsvermogen. Houd jouw doelen en plan in gedachten en blijf gefocust op wat je wilt bereiken. Het kan zijn dat je plan gaat afwijken van wat je voor ogen had. Dit geeft niet, er komt altijd weer iets daarvoor in de plaats. 
 
  
work remotely abroad

 

Reflecteren op jouw ervaring
Als je terugkomt van jouw buitenlandervaring, is het belangrijk om te reflecteren op wat je hebt geleerd en bereikt. Was het een succesvolle ervaring? Heeft het jou geholpen om jouw doelen te bereiken? Wat zou je anders doen als je het over kon doen? Door te reflecteren kun je jouw persoonlijke ontwikkeling verder verbeteren en nieuwe doelen stellen voor de toekomst.
 
 
 
Wil je remote werken vanuit het buitenland? Ga mee op een Remote Development Experience via Sweet Spot Abroad!
Meer weten? Neem hieronder contact met ons op!
 
Sweet Spot-Joost Verhage

Hallo!

Ik ben Joost en ik help je graag verder. Vul het contactformulier in of plan een meeting in!

 

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag? Laat je gegevens achter hieronder en we zullen contact met je opnemen!