Ontsnap aan je routine, versterk je carrière.

Join een Remote Development Experience

HET CONCEPT

Remote Development Experience

Ga op een reis van professionele groei met een Remote Development Experience. We begrijpen dat ontwikkeling een proces is dat tijd en toewijding vereist, wat uitdagend kan zijn te midden van hoge werklast. Daarom hebben we de traditionele benadering van ontwikkeling opnieuw bedacht. Onze ervaringen elimineren de noodzaak voor professionals om compromissen te sluiten tussen training en werk, omdat we geloven dat deze twee elkaar moeten aanvullen. Een Remote Development Experience creëert een meeslepende omgeving waarin professionals kunnen groeien.

Development

 

 

Ontwikkeling

Geen compromis tussen persoonlijke groei en werk. Doe mee aan een programma voor ten minste 1 maand in het buitenland om naadloos theorie en praktijk te integreren. De Development Tracks focussen op leiderschap aan rusten professionals uit met vaardigheden om emotionele intelligentie (EQ) in een tijd van AI- ontwikkelingen te benutten. Versterk leiderschapskwaliteiten, pas je aan aan veranderende werkomgevingen en behaal succes met emotionele intelligentie. 

 

 

 

 

Community

 

Sluit je aan bij een community en maak direct nieuwe vrienden in een divers netwerk van professionals. Ontdek verse perspectieven, deel kennis en leg waardevolle contacten tijden bruisende netwerkevenementen. Verken culturen en steden terwijl je samen geniet van heerlijke diners, uitdagende hikes, weekendtrips, sportieve activiteiten en inspirerende Learn & Share sessies. Bouw waardevolle relaties op en beleef onvergetelijke momenten. 

 

 

 

 

 

Nieuwe omgeving

Ervaar de zaligheid van zonneschijn en ontdek nieuwe culturen voor de ultieme ontsnapping aan het dagelijkse leven, net als een heerlijke vakantie. Het mooie is dat het ook tijd en ruimte creëert om op te laden. Deze nieuwe ervaring en invloeden geven je de energie en de kracht om weer de regie te nemen. Maak Barcelona en Kaapstad tijdelijk jouw “thuis” en geniet van de handige co-working faciliteiten. Het is een verfrissende en verbeterde versie van “WFH” die veel meer biedt dan alleen een mooi kleurtje. 

 

 

Development


Ontwikkeling

Geen compromis tussen persoonlijke groei en werk. Doe mee aan een programma voor ten minste 1 maand in het buitenland om naadloos theorie en praktijk te integreren. De Development Tracks focussen op leiderschap en rusten professionals uit met vaardigheden om emotionele intelligentie (EQ) in een tijd van AI-ontwikkelingen te benutten. Versterk leiderschapskwaliteiten, pas je aan aan veranderende werkomgevingen en behaal succes met emotionele intelligentie. 


Community

Sluit je aan bij een community en maak direct nieuwe vrienden in een divers netwerk van professionals. Ontdek verse perspectieven, deel kennis en leg waardevolle contacten tijdens bruisende netwerkevenementen. Verken culturen en steden terwijl je samen geniet van heerlijke diners, uitdagende hikes, weekendtrips, sportieve activiteiten en inspirerende Leer & Deel-sessies. Bouw waardevolle relaties op en beleef onvergetelijke momenten.


Nieuwe omgeving

Ervaar de zaligheid van zonneschijn en ontdek nieuwe culturen voor de ultieme ontsnapping aan het dagelijkse leven, net als een heerlijke vakantie. Het mooie is dat het ook tijd en ruimte creëert om op te laden. Deze nieuwe ervaringen en invloeden geven je de energie en de kracht om weer de regie te nemen. Maak Barcelona en Kaapstad tijdelijk jouw "thuis" en geniet van de handige co-working faciliteiten. Het is een verfrissende en verbeterde versie van "WFH" die veel meer biedt dan alleen een mooi kleurtje.

HomeA line styled icon from Orion Icon Library.

Private room accommodation

Helpline 24hA line styled icon from Orion Icon Library.

Full-service, 24/7 support

TAX AND EMPLOYMENT LAW

Interested, but unsure of potential tax and employment law implications?

Request our two-pager and receive an overview of all potential tax and employment law implications when your employees work from abroad.

We joined forces with Archipel Tax Advice and Croon Davidovich Advocaten to ensure the information in the two-pager complies with the law, but is explained in a comprehensible way.

    Nieuwsgierig naar onze Development Tracks?

    Our partners